Lakáshitel BAR-listásoknak - kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.
A BAR/KHR-listás szereplés évekre megnehezítheti a lakáshitel felvételét, akkor is, ha Ön már régen rendezte az elmaradt részleteket és már azt is elfelejtette, hogy mire költötte a problémás hitelt. Az aktív BAR-listás tagság mellett (ami azt jelenti, hogy Önnek ki nem fizetett tartozása van) ugyanis létezik passzív báros tagság is. Ebbe a kategóriába akkor kerül át, ha befizeti az elmaradt részleteket, de minimum még öt évig tart, sőt esetleg egészen addig, amíg a hitel le nem jár, egy hosszabb futamidejű kölcsön esetén akár évtizedekig is.Mi azonban azért dolgozunk, hogy Ön pontosan ugyanolyan feltételekkel juthasson lakáskölcsönhöz, mint más (akinek esetleg ugyanúgy volt BAR-listás "szereplése" csak az már az idő jótékony homályába veszett - nagyon helyesen). Munkatársaink felkutatják a lakáshitel-piacot a problémásnak tartott ügyfelek számára kidolgozott hitelkonstrukciókért, és garantálják, hogy a legjobb hitel megkötéséhez segítik hozzá Önt.

Egy lakáshitel esetenként több évtizedes folyamatos kiadási kötelezettséget jelent, ez már magában óvatosságra int, nagyon fontos tehát, hogy a KHR-listás szereplés ne jelentsen büntetést, egy régebbi tévedés ne határozza meg évtizedekre az Ön és családja anyagi helyzetét.

A lakáshitel feltételei:

A lakásvásárlási hitel (amely nevével ellentétben természetesen házvásárlásra, illetve bármilyen, lakással kapcsolatos kiadásra szabadon felhasználható) összeghatárai 1 000 000 és 30 000 000 forint, futamideje 5 és 30 év közt választható meg. KHR-listásoknak is igényelhető, akár aktív tagság esetén is. A hitelfelvételhez semmilyen jövedelemigazolásra nincs szükség. Miért minket válasszon?

Az emberek legnagyobb része nem rendelkezik olyan tapasztalattal és kapcsolatokkal, hogy meg tudná találni magának az optimális lakáshitelt - és itt jövünk a képbe mi. Kérje segítségünket a legkedvezőbb kondíciókkal rendelkező lakásvásárlási hitelek felkutatásához! Egyéb, akár szabad felhasználású hiteleket is kínálunk BAR-listásoknak. Munkatársaink tapasztalata és szakszerűsége az Ön elégedettségének garanciája. A szolgáltatást ráadásul teljesen ingyen nyújtjuk, sem a hitelfelvétel előtt, sem utána nem számolunk fel díjazást vagy jutalékot!

Az online kalkulátoron állítsa be a hitelösszeget, és egy kattintással előzetes becslést készíthet, ráadásul rögtön megnézheti, hogy forint és deviza alapon mennyi lenne a hitel havi törlesztőrészlete. Ha úgy dönt, belevág a lakás- vagy házvásárlásba, -építésbe, munkatársaink az Ön megkeresése után felveszik Önnel a kapcsolatot a pontos részletek megbeszéléshez és az ügyintézés elindításához.

On-line ajánlatkérésért kattintson ide!
Hírek, érdekességek
A Pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy sikerült egyeztetniük és elérniük, hogy az autóhitelesek tartozása, akiknek a Bank elvitte a kocsiját, kedvező kamatozású vagy kamatmentes legyen.
2014-01-04