Lakásvásárlási hitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A lakáshitel kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy mekkora törlesztőrészlet mellett vehet fel lakásvásárlási hitelt, amely a fedezetül felkínált ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének akár 90%-ig nyújtható.

A minimális hitelösszeg 1 000 000 forint, maximum: 30 000 000 forint lehet. A lakásvásárlási hitel bármikor költségmentesen, részben vagy teljes mértékben előtörleszthető. A lakásvásárlási hitel akár jövedelem igazolása nélkül is igényelhető, bármilyen (új vagy használt) lakáscélra szabadon felhasználható.

A lakáshitel felvétele akár egy egész életére kiható döntés eredménye is lehet. Most felveszi a lakásvásárlási hitelt, esetleg a családalapítás előtt álló fiatalként, és amikor 30 év múlva lejár a futamidő, már az unokák is iskolába járnak. Életünk során nem igen hozunk olyan döntéseket, amelyeknek ilyen hosszú távú és valóban húsbavágó következményei vannak. Főleg, ha még azt is hozzávesszük, hogy a lakáshitel a pénzről szól, és - míg döntéseink nagy része később korrigálható - nem lehet csak úgy kiszállni belőle, akármennyire is elszántak vagyunk, és mindenre készek lennénk.

Nem lehet tehát eléggé hangsúlyozni, hogy a lakás kiválasztásán túl mennyire fontos a legjobb hitel felvétele, a legjobb konstrukció kiválasztása. Sajnos a lakáshitel felvétele furcsa csapdahelyzetet teremt: bár arra lenne szükség, hogy a hitelkérelmező minél jobban körüljárja a lehetőségeket, megismerje a hitelpiacot, alig van olyan ember, akinek erre lehetősége adódna - kinek lenne ideje és energiája mindent átnézni, minden bankhoz bemenni, mindenkivel beszélni?

Cégünknek viszont éppen ez a feladata. Mindent tudni a hitelekről és teljes tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítani, még pedig ingyen. Igen, hiszen a hozzánk forduló ügyfelektől nem kérünk semmiféle díjat, részesedést. A pénzügyek ezen részét a bankkal intézzük el.

Lássuk, milyen feltételekkel kínálunk Önnek lakáshitelt!

A lakáshitelek minden esetben jelzáloghitelek, ebből következően meglehetősen könnyű azokat felvenni, hiszen a bank minden várható eseményre bebiztosítja magát, és a hitelösszeghez akkor is hozzájut - a lakás vagy ház elárverezése révén -, ha az adós valamilyen oknál fogva nem fizetne. Ugyanezen ok miatt a hitelhez jutás nem egy hosszú procedúra, hiszen az egyszerű hitelbírálati szempontok miatt a bankok gyorsan tudnak dönteni a hitel kihelyezéséről.

A lakáshitel legmagasabb összege az úgy nevezett menekülési értékből számítható ki, ez a lakás piaci értékének 50-75%-a. A lakáshitelt passzív és aktív KHR- (BAR-) listás tagok is felvehetik. A futamidő 30 évig szabadon megválasztható. Akkor is vehet fel hitelt, tehát megterhelheti az ingatlant, ha az már egy másik hitel fedezetéül szolgál. Jövedelemigazolásra sincs szüksége, ha nem kíván nyilatkozni havi bevételeiről, vagy túl keveset keres ahhoz, hogy azt figyelembe lehessen venni egy hitelfelvétel során. És ne feledje: az ügyintézés teljesen ingyenes!
Hírek, érdekességek
A Pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy sikerült egyeztetniük és elérniük, hogy az autóhitelesek tartozása, akiknek a Bank elvitte a kocsiját, kedvező kamatozású vagy kamatmentes legyen.
2014-01-04